top of page
GB12.jpg
K-eld-01_vit.png

kocken & grisen på kobben

Häng med på en garanterat minnesvärd kväll i havsbandet med en exklusiv trerätters specialkomponerad middag, grillad och färdigställd på plats av Roslagens favoriter Kocken & Grisen.  

Datum: Onsdag 31:a Juli

Tid: 16:30 - 22:00 (ca)

Plats: Båt hämtar Klintsundet Marina

Från Klintsundet Marina (Ö Lagnö) sticker vi utåt havsbandet med Gula Båten, till klippor rundade av inlandsisen och polerade av Svartlögafjärdens stormar. Vi njuter utsikt, fågelliv, vågskvalp och kvällsol. Kanske tar ett dopp i det ytterskärgårds-klara vattnet.

 

Kravlöst och avslappnat hänger vi direkt på klipporna och serveras en minnesvärd trerätters middag, komponerad av Marcus Backman och Daniel Totti från Kocken & Grisen. Maten förbereds och grillas på plats medan ni minglar med nya och medhavda kamrater, innan båten tar er tillbaka till fastlandet framåt 22-tiden. (Rekommendation på viner/drycker kommer från kockarna, men ingår ej i priset.)

 

OBS Tillval - privat kajakguide i grupp ut till kobben 

 

För den som vill arbeta upp aptiten extra mycket kan man addera en privat kajaktur ut till kobbarna, med egen guide och kajaker och all utrustning inkluderat. (Råd ang kläder vid bokning). Efter middagen skjutsas ni med Gula Båten tillbaka hem och vi tar hand om kajakerna.

Maten

Hejdundrande 3-rätters middag specialkomponerad för, och serverad direkt på, klippor och skrevor ute på kobben. Vin och dryck rekommendationer kommer från kocken men medtages av er av tillståndsskäl.

Kocken

Roslagens grill-fenomen Marcus Backman och Daniel Totti.

Kajaken

Addera en aptitretande färd till kobben med privat guide och kajak.

Kobben

Vi sticker ut mot Svartlögafjärden, kanske Hallonstenarna eller annan lämplig kobbe i havsbandet. Vi låter väder och vind säga sitt innan vi bestämmer exakt klippa.

Priser:

 

Med båt: 1850kr - båt, privat kock och 3-rätters.

Kajaktillval: +2040kr - kajak, guide och båttransport.

Övrigt:

 

Vi siktar på en lagom stor grupp med familjär stämning, men minimum 15 personer. Kajak kräver totalt minimum 6 personer.

 

I ytterskärgården är hänsyn till väder extra viktig och tillställningen ställs in om det anses osäkert / otrivsamt.

Bilparkering kan ordnas vid upphämtningsplats.

SL buss ankommer Klintsundet 16:15. 

Bokning:

 

För bokning / intresseanmälan maila - hej@gulabaten.se uppge antal personer och eventuellt kajak-tillval. Så återkommer vi med mer information och detaljer om betalning.

bottom of page